Doliu în presa românească. Celebru reporter de investigații a murit înecat, la Costinești

2558
Doliu în presa românească. Celebru reporter de investigații a murit înecat, la Costinești - candela14969039821501189848-1504506973.jpg

Articole recomandate

Cristi Ciocoiu, fost jurnalist la Evenimentul Zilei în "Era Cristoiu", s-a înecat duminică după-amiază, la Costinești, a anunțat Oana Costea pe contul ei de Facebook, preluată de evz.ro.

"Am stat mult pe gânduri până să scriu. Că încă îmi pare ireal și nedrept. Și parcă odată spus, devine cumva... definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S-a înecat la Costinești, azi dupăamiază. Ma rog pentru sufletul lui. Știu ca și voi, toți cei care ați împărțit cu el zile de birou, nopți de teren și bucăți de viață, o veți face. Va țin la curent cu restul detaliilor... Dumnezeu să-l odihnească", a scris jurnalista Oana Costea, pe contul ei de Facebook.

Cristian Ciocoiu a fost reporter de Investigații la Evenimentul Zilei pe timpul când această secție era condusă de Simona Ionescu, actual Redactor Șef al EVZ, în perioada 1993-1997. El se retrăsese din presă, după ce a scris pentru mai multe publicații.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1231 secunde