Două accidente de muncă. Anchetele, în plină desfășurare

319
Două accidente de muncă. Anchetele, în plină desfășurare - accidentmunca-1536164254.jpg

Articole de la același autor

Doi constănțeni au căzut de la o înălțime de peste doi metri, săptămâna aceasta, și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Primul accident de muncă a avut loc la un combinat de îngrășăminte chimice, unde un electrician în vârstă de 36 ani, care se afla pe o scară, în vederea montării unui cablu de rețea energie electrică, a alunecat și a căzut.

Al doilea accident s-a petrecut la o firmă din port, unde un șofer de 50 de ani a alunecat la rându-i de pe o scară și a căzut.

În prezent, evenimentele sunt cercetate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, fiind desemnat un inspector pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de către aceștia, a declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societățile angajatoare, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 August 2018
Stire din Social : Litoralul, luat  la puricat de ITM
Vineri, 27 Iulie 2018
Stire din Eveniment : Accident de muncă la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.3915 secunde