DOUĂ LESBIENE S-AU SINUCIS, ALĂTURI DE CEI ȘASE COPII ÎNFIAȚI, PLONJÂND CU MAȘINA DE PE O STÂNCĂ!

1606
4
DOUĂ LESBIENE S-AU SINUCIS, ALĂTURI DE CEI ȘASE COPII ÎNFIAȚI, PLONJÂND CU MAȘINA DE PE O STÂNCĂ! - img1-1522737003.jpg

Articole recomandate

Jennifer și Sarah Hart, ambele de 39 de ani, au decedat, după ce SUV-ul în care se aflau a plonjat de la o înălțime de 100 de picioare de pe o stâncă, pe autostrada Pacific Coast din California de Nord. Dovezile preliminare arată că accidentul ar fi fost intenționat. În mașină se aflau și șase copii.






SUV-ul circula cu 90 de mile pe oră. Corpurile a trei copii au fost găsite. Alți trei copii sunt dați dispăruți. Poliția crede că toți cei șase copii pe care cuplul lesbi îi adoptase se aflau în acea mașină, în acel moment teribil.


Căpitanul de poliție Greg Baarts cu spune că informațiile scoase din software-ul SUV-ului arată că vehiculul avea viteză în momentul în care a plonjat de pe stâncă și nu există urme de frânare. "Avem motive să credem că accidentul a fost provocat. Toate acestea se bazează pe informații preliminare," a mai spus polițistul.

Baarts a dezvăluit că informațiile electronice, combinate cu lipsa marcajelor de derapaj îi fac pe oficiali să creadă că a fost un accident intenționat. "S-a accelerat până la capăt, până când mașina a căzut de pe stâncă", a spus un purtător de cuvânt al CHP.


"Vă pot spune că a fost o scenă foarte confuză, deoarece nu existau urme de frânare, nu exista nici un indiciu despre motivul pentru care vehiculul a turat peste 75 de metri și a plonjat apoi în Oceanul Pacific", a spus șeriful Allman, potrivit dailymail.co.uk.


Comentează știrea

cetateanul
3 aprilie 2018
turmentat

doua....s-a sinucis? o inaltime de 100 de picioare? Hai ca sunteti de tot rasul.

No name
3 aprilie 2018
Hahahaha

And who the fuckin' cares???!!???!!!

Numarul 4
3 aprilie 2018
100 feet

"o înălțime de 100 de picioare" De la o inaltime de 30 metri, search google > feet to m converter.

hummer
3 aprilie 2018
atentie

Greseala este a guvernelor care permit unor ,, persoane '' sa adopte copii in familii de homosexuali...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9594 secunde