Două zile de vis pentru 36 de copii din familii defavorizate

95
Două zile de vis pentru 36 de copii din familii defavorizate - paradisland-1440787282.jpg

Articole de la același autor

Agenția de turism "Paradis - Vacanțe de Vis" demarează, săptămâna viitoare, o serie de proiecte sociale dedicate familiilor cu nevoi speciale. Primul pas este realizat alături de Fundația "Dăruiește aripi".

Astfel, luni, 31 august, începând cu ora 10,30, 36 de copii care provin din familii defavorizate și care se află în atenția fundației vor petrece o zi în parcul Paradis Land, din stațiunea Neptun. Totodată, prin intermediul agenției de turism, copiii vor fi pe data de 30 august la Aqua Land Eforie.

"Este un prim proiect pe care dorim să-l permanentizăm alături de alte fundații din Constanța care au grijă de copii cu nevoi speciale. Poate părea un gest mărunt, însă le redăm speranța că nu sunt uitați, ci, dimpotrivă, sunt ocrotiți. Cei 36 de copii vor petrece două zile sub atenta supraveghere a personalului nostru, se vor bucura de atracțiile turistice oferite de cele două puncte de interes de pe litoralul românesc", a declarat Aurelian Marin, managerul "Paradis -Vacanțe de Vis" și unul din investitorii Paradis Land.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2056 secunde