DRAMA PRIN CARE A TRECUT O TÂNĂRĂ. Mărturii șocante despre jocul "Balena Albastră"

61495
10
DRAMA PRIN CARE A TRECUT O TÂNĂRĂ. Mărturii șocante despre jocul

Articole recomandate

Nu e de glumit cu jocul care a ucis peste 100 de adolescenți. A simțit-o pe propria piele, o adolescentă de 13 ani din Timișoara. A ajuns din curiozitate pe site. Dar oricât a încercat, n-a reușit să scape de cei care fac bani de pe urma tinerilor naivi, care le cad în plasă. Drama prin care au trecut fata și părinții ei este cât se poate de reală. 


La 13 ani, Maria a ajuns întâmplător pe site-ul jocului care a provocat peste 130 de decese în Rusia.


"Am intrat pe site, un fel de facebook rusesc, unde acolo îți spune să vorbești cu un administrator și te pune să îți scri pe mână cu lama F57 și dup-aia intri în joc la ei. Și în momentul în care am văzut că te pune, începe cu din astea... am ieșit de acolo și în momentul acela m-au sunat", a declarat Maria.


Așa a început teroarea. Maria a accesat jocul de pe telefon, fără să ofere vreun număr de contact. Chiar și așa, administratorii jocului i-au aflat imediat identitatea.


"Îmi dădeau tot felul de mesaje cu amenințări. Am blocat numărul, să nu mai poată să îmi scrie și să mă sune. Dar m-au sunat de pe alt număr. Tot cu amenințări și pe WhatsApp și... M-au amenințat că să-mi iau sicriu, că el mă vede, că o să-mi văd familia moartă... dacă nu fac ce-mi zice el. Mi-a dat date ale părinților, la ce școală sunt, la ce liceu... tot mi-a zis despre mine".


A fost momentul în care adolescenta a înțeles că jocul nu mai e joc. Le-a cerut ajutor părinților.


"Pe lângă aceste mesaje, i s-a făcut o poză de pe telefonul ei, în casa noastră, cu fața ei. În momentul acela s-a speriat și tot prin mesaje, persoana care trimitea acele mesaje îi spunea că orice ar face, el o vede, că este în apropierea casei, să se uite pe geam și tot felul de mesaje din acestea de intimidare", a declarat mama fetei.


Familia a resetat telefonul mobil și a schimbat cartela. Liniștea n-a durat mai mult de câteva ore.


Prin acel telefon, acea persoană putea să monitorizeze tot ce se întâmplă în încăperea în care era telefonul și să vadă efectiv. Soluția nu este resetarea din fabrică și schimbarea numărului de telefon. Acele telefoane sunt efectiv compromise și nu mai au ce să caute la îndemâna copiilor care au accesat acel joc. Pentru că nu știi, poate ca finalul să fie destul de tragic.


Maria spune că are colegi care nu au abandonat jocul.


Ea face acum terapie. Un psiholog încearcă să o ajute să depășească trauma. E greu, însă copila se teme și de propria-i umbră. În camera ei, lumina e în permanență aprinsă.


De mai bine de o săptămână, de când părinții au predat telefonul poliției, mesajele au încetat.




Comentează știrea

Murphy
19 martie 2017
Atentie la neatentie !

Jocul, daca se poate numi asa, este o arma secreta a psihiatrilor adresata categoriei umane din veriga slaba. Determinarea la suicid se bazeaza pe psihanaliza persoanelor slabe. Este un experiment la nivel mondial al cercurilor malefice. Internetul a inceput sa-si arate adevarata fata inumana, a devenit arma de baza a manipularii maselor la nivel mondial. Scapa cine poate, cine este temeinic pregatit psihic pentru razboiul mondial de lichidare a maselor largi populare, sarace, care incomodeaza elita mondiala. Ei, satanistii mondiali vor sa traiasca in liniste si pace, macelul mondial.

Emilia
20 martie 2017
România sau Rusia?

De unde stia copila limba rusa sau acela limba romana? Unde sunt dovezile? Nu cred asa ceva.

Denisa
20 martie 2017
De unde puteau comunica persoanele?

Ei vorbeau in engleza.

Elena
20 martie 2017
Balena albastra

Pfuii ce nume au ales...am lesinat de ras,cum Dumnezeu sa joci un tampit de joc in care unu sa-ti spuna ce sa faci si tu sa faci pe gratis ,pai mai bine va angajati ca tot aia e,stresul e acelasi,te intrebi daca maine mai traiesti dar macar te plateste fraierul care te comanda 😂

Alexansra
20 martie 2017
Minciuni

Buna.am intrat si eu pe site din curiozitate dupa o stire de la tv si primul pas este sa iti bagi nr de tel.acolo m-am si oprit.nu imi las numarul oriunde

vlad
20 martie 2017
balena

extraterestii îs de vină...

Giku
20 martie 2017
STIRE FALSA

Felicitari celiu/celei ce a scris acest articol. Documentarea pare facuta direct de pe punga cu pufuleti. Stirea aceasta SENZATIONALA este de fapt FALSA. http://www.replicaonline.ro/o-fata-a-inscenat-ca-primeste-mesaje-de-amenintare-dupa-ce-a-jucat-balena-albastra-pentru-a-primi-un-telefon-nou-311913/

Anonim
20 martie 2017
Jocul : "blue whale"

Defapt acest "joc" este adevarat chiar eu am vrut tot din curiozitate sa vad ce se intampla ,nu am vrut sa îmi las nr meu de telefon si contul ca sa ma aloghez si nu m-am conectat am vrut sa fac alt cont fals dar mi-era prea lene sa ma complic😂 ....deci am dat peste persoane care aveau poze de genu taieturi pe maini si altecele si # nonsens etc.nu stiu cat de plauzibile sunt...dar asta e ....e aiurea sa te sinucizi pt nimic sa te confrunti cu Dumnezeu si sa faci împotriva Lui...aici e vorba si de depresie si stiu foarte bine lucrul asta...încercati sa preveniti asta.

Anonim
20 martie 2017
Jocul : "blue whale"

Iar pentru cel/cea care se rade ca e in engleza nu numai in aceasta limba e ..depinde de tine,jocul e si in alte limbi cum ar fi rusa sau romana chiar si filandeza si altele parca

Anonim
20 martie 2017
Blue whale

Cum era la liceu daca avea 13 ani ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.386 secunde