Drama unei mămici disperate / Magda Vasiliu, noi detalii despre starea de sănătate a băiețelului ei, bolnav de cancer

770
Drama unei mămici disperate / Magda Vasiliu, noi detalii despre starea de sănătate a băiețelului ei, bolnav de cancer - magdavasiliusivladutz1501141239-1503472731.jpg

Articole recomandate

Prezentatoarea Prima Tv, Magda Vasiliu, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care vorbește despre starea de sănătate a băiețelului ei, după cele patru cure de chimioterapie.


Citește și Drama unei mămici disperate! "AVEM LEGI FĂCUTE DE CRETINI PENTRU IDIOȚI CA MINE"

"Azi am început reevaluarea, după patru cure de chimioterapie. Situația lui Vlad e mult mai bună, pentru că e tratat civilizat, cu dedicare și responsabilitate, în condiții mai mult decât civilizate. Dar, văd copii veniți din România, făcuți praf, tratați aiurea, cu complicații grave…au fost teoretic tratați conform protocoalor oncologice europene…mă întreb atunci, de ce protocoalele dau rezultate aici, iar în România, nu…Îi rog pe toți părinții care au copii cu cancer să vorbească, să-mi scrie, iar eu le voi face publice poveștile…Mulți tac de frică, le e teamă să vorbească, că și cum mai ai ceva de pierdut, când ai un copil bolnav de cancer(…) E vorba de copii…asta trebuie să priceapă guvernanții, medicii și părinții…Știu că sunt medici care refuză să accepte transferuri în străinătate, sunt medici care au target la numărul de transplanturi, altfel nu primesc fonduri….de ce tac părinții? Poate îmi spune cineva, că eu nu am reușit să găsesc răspunsul….Sau, cum spune Cosmin Stoian (n.r. soțul prezentaoarei), probabil copiii sunt numere, cnp-uri, care contabilizate, aduc fonduri unităților medicale", a scris știrista pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3089 secunde