Echipamente medicale pentru gestionarea cazurilor grave de COVID-19, trimise Indiei

309
Echipamente medicale pentru gestionarea cazurilor grave de COVID-19, trimise Indiei - dsu30apracl-1619764069.jpg

Articole recomandate

Echipamente medicale trimise Indiei de România, în urma creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus aflate în stare gravă, au ajuns la New Delhi, a informat, vineri, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.


"Avionul Forţelor Aeriene Române cu ajutoarele trimise sub coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a aterizat vineri dimineaţă la orele 3,45, ora României, la New Delhi", precizează DSU într-un comunicat.


Ajutorul trimis de către România Republicii India a constat în 75 de butelii de oxigen de 40 l, 80 concentratoare de oxigen de 5 l şi 19 l şi 20 de dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat în vederea gestionării efectelor generate de creşterea exponenţială a numărului de cazuri noi de persoane infectate cu noul Coronavirus, aflaţi în stare gravă, spune sursa citată.


Potrivit DSU, echipamentele medicale necesare continuării îngrijirii pacienţilor grav afectaţi de coronavirusul SARS-CoV-2 provin din donaţii ale societăţii civile, după cum urmează: eMAG, OMV PETROM, Linde Gaz, Deltamed, Medical Gazplus, Air Liquide Vitalaire Romania, BPM Tehnologica, Fundaţia pentru SMURD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8946 secunde