Echipele RAJA lucrează de zor la Stația de Tratare și Pompare Palas. Când se va da drumul la apă

339
Echipele RAJA lucrează de zor la Stația de Tratare și Pompare Palas. Când se va da drumul la apă - f7c34bb8a0a742719e1dab99acd14cbd-1653547201.jpg
Începând de aseară, numeroase cartiere din oraș și alte șapte localități din județul Constanța au rămas fără apă. Acest lucru se datorează unor ample lucrări RAJA de modernizare, ce au fost demarate în cursul nopții trecute la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța. Pentru executarea acestora au fost deschise șase puncte de lucru la care au acționat nouă echipe de intervenție. Acestea, dotate cu toate utilajele necesare, au lucrat la foc continuu pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare a lucrărilor planificate, respectiv ziua de vineri, 27 mai.

Concomitent, alte cinci echipe au acționat la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în cinci puncte de lucru. Aici au fost montate dispozitive de măsurare și reglare a presiunii, dar și vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2665 secunde