Eforie se reinventează într-o destinație etern atrăgătoare

178
Eforie se reinventează într-o destinație etern atrăgătoare - eforiesereinventeaza-1441023614.jpg

Articole de la același autor

Sezonul estival 2015 a reprezentat pentru stațiunile Eforie Nord și Sud o adevărată reinventare a ofertei turistice, plecând chiar de la noua plajă ce a luat naștere prin înnisiparea suprafeței dintre noul dig din dreptul complexului "Steaua de Mare" și digul reabilitat de la complexul "Acapulco".

De asemenea, parcul din Eforie Sud, amenajat pe o suprafață totală de aproape 8.000 de metri pătrați, a întâmpinat turiștii într-o nouă prezentare, mult mai atractivă.

Nici la capitolul evenimente culturale vara 2015 nu a fost mai prejos la Eforie. Fie că vorbim de Atelierul internațional de creație feminină contemporană, ori de Vara filmului românesc sau de recent încheiatele manifestări dedicate Zilelor Eforie, care au cuprins numeroase momente de atracție pentru turiști, turiștii veniți la Eforie s-au bucurat de vacanțe de neuitat.

Iar Primăria Eforie pregătește de pe acum sezonul 2016. "Suntem cu siguranță cea mai avansată stațiune din România în domeniul comunicării turistice. Ne preocupă să furnizăm informații de calitate și să promovăm orașul Eforie ca o destinație cât mai atrăgătoare", a declarat primarul Ovidiu Brăiloiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Zile de distracție la "Euforia Eforiei"
Pagina a fost generata in 0.3901 secunde