Elevii constănțeni au sărbătorit Ziua Mondială a Apei

353

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, RAJA Constanța a sărbătorit Ziua Mondială a Apei alături de copiii constănțeni, iar una dintre cele mai frumoase surprize a venit din partea elevilor de la Școala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" Constanța, care au realizat o expoziție de desene a căror temă a respectat sloganul sărbătorii apei din acest an, "Apa și energia". Lucrările, realizate de către elevii din clasele a VII-a și a VIII-a, au fost expuse în sala de consiliu a societății.


Elevii din clasele primare ale Școlii "Nicolae Tonitza" au fost, la rândul lor, invitații RAJA Constanța, într-un tur la mai multe puncte de lucru ale societății. Vizita a urmat traseul apei de la puțurile de mare adâncime, până la robinete și a inclus sursele de apă, laboratorul de analize chimice și biochimice, unde au putut testa chiar ei potabilitatea apei. Următoarea oprire a fost la cea mai mare stație de pompare din municipiul Constanța. 


"Drept mulțumire pentru vizita inedită, copiii ne-au pregătit un frumos program de dansuri artistice, ne-au cântat La mulți ani! și ne-au dăruit toate picturile realizate de ei. De asemenea, întrucât vizita le-a stârnit interesul pentru tot ceea ce presupune traseul apei, s-a stabilit ca în viitorul apropiat să realizăm împreună o activitate la cea mai mare stație de epurare din țară, Constanța Nord", susțin reprezentanții S.C. RAJA S.A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Social : Când se oprește apa, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.424 secunde