Elevii de la Colegiul Pedagogic, alături de vârstnici

335
Elevii de la Colegiul Pedagogic, alături de vârstnici - pachetecualimente-1608235598.jpg

Articole de la același autor

Elevii de gimnaziu și de liceu din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ au oferit o lecție de altruism, în prag de sărbători, în momente în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Chiar dacă ei nu au fost la școală în această perioadă și au urmat cursurile online, elevii au adus la poarta unității de învățământ alimente care să poată fi donate persoanelor instituționalizate ce sunt cazate la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța.



Alimentele au ajuns, în cursul zilei de ieri, la beneficiari. Pachetele conțin alimente de bază, dulciuri, fructe, legume, dar și produse de igienă personală.


„Ne bucurăm când vedem că cei mai tineri dintre noi au inițiativă, că își doresc să ajute și să le ofere mângâiere persoanelor aflate în dificultate, singure pe care nu are cine să le viziteze în aceste momente în care familia se reunește acasă. Încurajăm tinerii să vină alături de noi și să facă astfel de gesturi pentru că așa demonstrăm că suntem solidari și că bunătatea nu ține cont de vârstă“, a declarat viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5042 secunde