Cel mai original acvariu

Elevii de la Corbu, premiați cu o excursie în rezervația Canaraua Fetii

111
1
Elevii de la Corbu, premiați cu o excursie în rezervația Canaraua Fetii - eleviidelacorbu-1402502219.jpg

Articole de la același autor

Elevii Școlii "Vasile Alecsandri" din Corbu au parte, astăzi, de o excursie inedită, în rezervația Canaraua Fetii. Călătoria este premiul pe care aceștia l-au primit din partea organizației nonguvernamentale "Mare Nostrum" pentru câștigarea locului întâi la expoziția "Marea în acvariu". Ei au reușit să facă cel mai original acvariu, în care au prezentat un peisaj marin invadat de deșeuri.

Pe locul al doilea s-au clasat elevii Școlii gimnaziale nr. 7 "Remus Opreanu" din Constanța și Liceul Tehnologic "Ion Podaru", din Ovidiu, ambele echipe premiate cu câte un joc Marineopoly.

Toți participanții au avut ocazia să se înscrie și la o tombolă cu premii, pentru colectarea bateriilor uzate. Ulterior au fost recompensați cu bilete la Delfinariu și Planetariu.

Comentează știrea

please click the up coming post
14 iunie 2014
please click the up coming post

hermes kelly replica handbags Stiri Social : Elevii de la Corbu, premiați cu o excursie în rezervația Canaraua Fetii | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online please click the up coming post http://tantalio.it/hermes-handbag/hermes-bags-on-sale-hermes-cheap-bags-4257.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2602 secunde