Elevii Liceului "Ioan Cotovu" din Hârșova, în vizită la redacția "Cuget Liber"

779
Elevii Liceului

Articole de la același autor

Elevii clasei a XII-a de la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova au fost oaspeții redacției "Cuget Liber", ieri după-amiază, când au ales să petreacă ceva timp în prezența colectivului redacțional, pentru a afla tainele acestei meserii frumoase. 


Elevii au fost însoțiți de diriginta clasei, profesorul Elena Manea, care ne-a declarat că liceenii au mai vizitat, săptămâna aceasta, în cadrul programului "Școala Altfel", Muzeul Militar și Universitatea "Ovidius" din Constanța. 
Ajunși la sediul redacției, tinerii au vrut să afle care sunt aspectele vieții de ziarist și au descoperit că în această meserie nu te plictisești niciodată. Una dintre părțile cele mai frumoase ale profesiei este că ai posibilitatea să cunoști oameni din toate categoriile profesionale, iar statutul de ziarist îți oferă șanse de a accede în medii la care oamenii de rând nici măcar nu pot visa. 
Elevii au fost interesați de modul în care sunt redactate articolele, dar și de modul în care se realizează publicitatea. 


XXX 
Programul național "Școala Altfel" are o durată de cinci zile în timpul anului școlar și poate fi derulat pe baza unei planificări ce rămâne la decizia fiecărei unități de învățământ, conform ordinului ministrului educației naționale și cercetării.
"Școala Altfel" este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari/elevilor. În acest fel, cadrele didactice vor proiecta, testa și evalua abordări eficiente pentru dezvoltarea acestor competențe și abilități. În plus, programul oferă un spațiu de experimentare în care atât cadrele didactice, cât și elevii sunt încurajați să își manifeste creativitatea și să îmbine într-un mod atractiv teoria cu aplicațiile ei din viața de zi cu zi, învățarea cu preocupările individuale într-un context favorabil dezvoltării socio-emoționale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5699 secunde