Elevii vor putea fi vaccinați împotriva COVID, la școală. Ce spune șeful DSP

261
Elevii vor putea fi vaccinați împotriva COVID, la școală. Ce spune șeful DSP - whatsappimage20210501at110412-1619857818.jpg

Articole de la același autor

Potrivit analizei făcute de Comitetul Național de Vaccinare, din păcate, destul de puțini tineri s-au vaccinat împotriva COVID-19, până în prezent, deși serul este la liber, nu mai este nevoie de respectarea categoriilor de vârstă și nici măcar de programare în prealabil.

Tocmai de aceea, autoritățile caută soluții pentru a-i convinge pe tineri să se imunizeze împotriva infecției cu noul coronavirus. “Fac un apel către tineri de a se vaccina, de a înțelege că vaccinul este singura modalitate de a reveni la normalitate, de a proteja familia, cunoscuții, de a avea libertate”, a transmis directorul Direcției Județene de Sănătate Publică, Cristina Schipor.

Potrivit acesteia, după reluarea cursurilor școlare, vor fi organizate campanii de informare în unitățile de învățământ. “Suntem în discuții cu Inspectoratul Școlar Județean și, probabil, pentru toți tinerii, de 16, 17, 18 ani, care doresc să se vaccineze și sunt la școală, vom merge și îi vom vaccina”, a precizat șeful DSP Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.765 secunde