Elon Musk: „Civilizația se va prăbuși dacă oamenii nu fac mai mulți copii”

198
Elon Musk: „Civilizația se va prăbuși dacă oamenii nu fac mai mulți copii” - musk-1641742286.jpg

Articole de la același autor

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, tată a 6 copii, spune că „Civilizația se va prăbuși dacă oamenii nu fac mai mulți copii”


„Nu sunt suficienți oameni”, a spus Musk, luni, la un eveniment. „Nu pot sublinia suficient acest lucru, nu sunt destui oameni”, a spus el.

Potrivit Antena3.ro miliardarul din tehnologie a spus că natalitatea scăzută și în scădere rapidă este „unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație”.

Comentariile sale vin pe măsură ce un număr tot mai mare de oameni decid să nu aibă copii, invocând preocupări precum schimbările climatice și inegalitatea.


Musk a adăugat că prea mulți „oameni buni și inteligenți” cred că sunt prea mulți oameni în lume și că populația crește scăpată de sub control.

„Este complet opusul”, a spus Musk, îndemnând oamenii să se uite la date. „Dacă oamenii nu au mai mulți copii, civilizația se va prăbuși. Ia aminte."

Întrebat dacă acesta este motivul pentru care are atât de mulți copii, tatăl a șapte copii a spus că încearcă să dea un exemplu bun, adăugând că trebuie să practice ceea ce predică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6557 secunde