ENEL. Află aici în ce zone din Constanța se oprește curentul electric, astăzi

77
1
ENEL. Află aici în ce zone din Constanța se oprește curentul electric, astăzi - bec7-1382425385.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30, și 15,30, sunt afectați consumatorii din zona Stadionului Farul, cu străzile Toamnei și Limanului și cei din zona Tăbăcărie, cu străzile Romană și Vasile Lucaciu. De asemenea, între orele 9,30 și 13,30, sunt anunțate întreruperi în centrul municipiului, cu strada Ion Lahovary cu nr. 1 - 9.

În restul județului, vor fi afectați, între orele 8,00 și 18,00, consumatorii din localitățile Limanu și Hagieni, iar între orele 8,30 și 18,30 cei din localitatea Nicolae Bălcescu, cu străzile Carol U, Medgidiei, Dispensarului, Florilor, Gării, Mihai Eminescu, Morii, Silozului, Oborului, Primăverii, Vârfu cu Dor, Arțarului, Sfântu Valentin și Tradafirului, dar și cei din localitatea Vadu Oii.

Comentează știrea

FONDURI UE
22 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Social : Localitatea Limanu, fără curent electric
Pagina a fost generata in 1.5972 secunde