Enel Distribuție Dobrogea devine E-Distribuție Dobrogea

521
Enel Distribuție Dobrogea devine E-Distribuție Dobrogea - statieenel-1482346687.jpg

Articole de la același autor

Companiile de distribuție ale Enel în România au adoptat denumirea E-Distribuție, după ce Enel Distribuție Banat și Enel Distribuție Dobrogea și-au schimbat numele în E- Distribuție Banat și, respectiv, E-Distribuție Dobrogea. E-Distribuție Muntenia a fost prima companie de distribuție a Enel din România care a adoptat, recent, noul nume.


Schimbarea de nume a operatorilor de distribuție are în vedere alinierea la cerințele normative comunitare și naționale, care impun firmelor integrate din domeniul energiei să realizeze separarea legală, funcțională și contabilă a activităților de distribuție față de cele de furnizare și producție, inclusiv din perspectiva denumirii și a identității vizuale, astfel încât, din perspectiva consumatorului, să fie evitate confuziile și, în acest fel, să fie stimulată competitivitatea în piață.


E-Distribuție Dobrogea și E-Distribuție Banat sunt printre cei mai performanți operatori de distribuție din România din punct de vedere al calității serviciului de distribuție, înregistrând o durată medie a întreruperilor per client/an (SAIDI - System Average Interruption Duration Index) mai bună decât media națională, an de an, în ultimii patru ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5769 secunde