Enel, mesaj pentru clienţii săi. Ce se întâmplă cu facturile pe februarie 2023 la energie şi gaze

40475
7
Enel, mesaj pentru clienţii săi. Ce se întâmplă cu facturile pe februarie 2023 la energie şi gaze - enel-1676721846.jpg
Compania Enel le-a trimis un anunț clienților săi, în care îi informează ce se întâmplă cu facturile la energie electrică pe luna februarie 2023.


Astfel, facturile la energie electrică și gaze naturale vor fi emise de Enel cu întârziere, având în vedere că urmează să fie calculate în concordanță cu măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie.




Comentează știrea

Dorrell
19 februarie 2023
ENEL

Dacă nu aveați calculatoare, când am fi primit factura ?

Grosu
19 februarie 2023
Facturi emel

Dar pentru jumătate din decembrie și ianuare când le vom primi??

Gigel de la Amara
21 februarie 2023
ENEL

'"În concordanță cu cu măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie" facturile pe decembrie și ianuarie se vor tripla așa cum știu ei mai bine să ne fure.

Vasile
21 februarie 2023
Eneeeelll???

Am dat indexul și pe Februarie, cred ca voi primi o factura aaaa. Vai de capul nostru asa va fi

Constantean
22 februarie 2023
De ce sunt pusi oamenii pe drumuri aiurea ?

De ce la Oficiul Postal nr 1 Constanta sunt puși pe drumuri oamenii care vor sa plateasca cu cardul de energie ?Dupa ce stai la coada binișor cand ajungi la ghișeu ți se cer copii după toate documentele prezentate .La ușa biroului dirigintei este un afiș destul de mare in care sunt prevazute modalitățile de folosință a cardului de energie și unde nu este prevazut sa vi cu copii .Atunci de ce se cer copii si sunt pusi oamenii pe drumuri aiurea ?

Venera
22 februarie 2023
Enel facturi

Bătaie de joc !!! Dacă eu plătesc cu întârziere ( având in vedere salariile mici din România) mi se percep penalizări. Acum Enel are de facturat 1/2 din decembrie, ianuarie lună întreagă și februarie!!!! Faptul că se facturează cu întârziere nu se penalizează !!! Întrebare: lumea nu o sa aibă sa plătească integral această perioadă!!!!! Se vor percepe penalizări????

Ioana Iurea
24 februarie 2023
Referitor la facturare

Când primi factura de curent pentru luna ianuarie 2023 ? Deja urmează transmiterea indexului de consum pentru luna februarie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6365 secunde