ENEL/ Risc de avarii la rețeaua de curent electric din stațiunile litoralului

295
ENEL/ Risc de avarii la rețeaua de curent electric din stațiunile litoralului - cablucurent34870400-1347890967.jpg
Începând de astăzi, 17 septembrie, timp de două luni, Enel Distribuție Dobrogea va realiza o amplă lucrare de investiții în vederea modernizării stației de transformare 110/20/10 kV Neptun. Consumul stației va fi redistribuit pe alte rețele pentru a se asigura furnizarea continuă cu electricitate a consumatorilor.

Drept urmare gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenți stației va scădea. În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică, timpul de realimentare al consumatorilor, va fi in conformitate cu prevederile legale, adică 12 ore pentru mediul urban, în condiții normale de vreme, 24 ore pentru mediul rural, în condiții normale de vreme și 72 de ore pentru mediul urban sau rural, în condiții meteorologice deosebite.

Echipele Enel Distribuție Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale rețelei electrice sunt Costinești, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Cap Aurora, 23 August, Dulcești, Pecineaga, Moșneni, Mangalia, Vama veche, 2 Mai, Limanu și Pompele de Apă RAJA.

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distribuție Dobrogea va monitoriza în permanență starea rețelei. Totodată, au fost stabilite planuri de intervenție pentru alimentarea parțială în special a consumatorilor care asigură servicii publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5041 secunde