Enel. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

92
Enel. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - bec1382270903-1460626970.jpg

Articole recomandate

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din zona Pescărie, bulevardul Mamaia, numerele cuprinse între 300 și 3014, precum și Institutul de Cercetare de Dezvoltare Marină "Grigore Antipa". 


În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Vama Veche, inclusiv pe strada Nucilor și sediul Poliției de Frontieră - întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Nistorești - întrerupere totală, iar între orele 8 și 17, în localitatea Murfatlar, pe străzile Fântâniței, Nicolae Iorga, Nicolae Labiș, Ion Barbu, Șerpelea și Junimii - întrerupere totală și în localitatea Ciocârlia de Sus, pe străzile Dreptății, Mihai Viteazu, 22 Decembrie și Traian - întrerupere totală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5379 secunde