ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

135
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - curentelectricintrerupator2-1498202418.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona CET, de pe strada Egretei nr. 18, blocul AV31, scara B, întrerupere totală, cei de pe strada Dezrobirii nr. 106, blocul IS10, scara E, întrerupere totală, precum și cei de pe bulevardul Mamaia nr. 167 - 169, abonații casnici și agenții economici din zonă.


În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari, în zona Depozit 10, cu străzile D17, D18, D21, D20 și D23, întrerupere parțială, în localitățile Stupina și Fântânele, întrerupere totală, în localitățile Dunăreni, Casicea și Plopeni, întrerupere parțială, în localitățile Chirnogeni și Siliștea, întrerupere parțială, în localitãțile Cuiugiuc, Carvănu Mare, Carvănu Mic și Goruni, întrerupere totală, și în localitatea Lipnița - întrerupere parțială.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9636 secunde