ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța

138
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța - bec-1468749135.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, vor fi afectați consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, blocul T1, cei de pe strada Sulmona nr. 13 - 15, cei de pe bulevardul Tomis de la nr. 7 la 23, precum și cei din Peninsulă - piața Ovidiu, de pe străzile Nicolae Titulescu, Ovidiu, Cantacuzino, Catedrala "Sfântul Andrei". În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Abator, restaurantul Diplomatic, precum și în zona Tăbăcărie – bulevardul Mamaia, între numerele 110 și 134, strada Turda, strada Patriei, precum și în zona Tomis Nord - aleea Căprioarei, Școala nr. 35.

De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Năvodari, pe strada Midiei, blocul Camin Zahar, precum și în localitățile Siliștea, Țepeș Vodă și Dunărea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde