ESTE NEVOIE DE AJUTOR pentru SALVAREA băiețelului unui militar din Constanța!

5157
ESTE NEVOIE DE AJUTOR pentru SALVAREA băiețelului unui militar din Constanța! - 16maiajutorcopil-1621155210.jpg

Articole de la același autor

Băiețelul unui militar încadrat pe Fregata F 111 „Mărășești” are nevoie de ajutor. Copilul a fost diagnosticat cu o boală teribilă, iar lupta părinților pentru a-și salva fiul a devenit crâncenă. În sprijinul lor au sărit și reprezentanții Liga Militarilor Profesioniști, care fac un apel către membri și către toți oamenii de bine să le vină în ajutor părinților.

Mama lui Mario ne transmite un mesaj care nu poate să ne lase indiferenți: „Dragi prieteni, încep prin a vă spune că sunt o mamă disperată deoarece, din data de 23 aprilie, unicul meu băiețel pe nume Mario, în vârstă de 7 ani și o lună, a fost diagnosticat cu o cumplită boală (Tumoră pe trunchiul cerebral). În momentul de față suntem internați la Institutul Oncologic București (Secția Pediatrie), unde a făcut prima cură de citostatice (cură care a ținut 3 zile; sunt schimbări negative în starea lui de sănătate). Vă implor din suflet să mă ajutați să mă întorc într-o bună zi cu băiețelul sănătos acasă (Constanța).

Am nevoie de orice ajutor financiar din partea voastră pentru a pleca cu Mario cât mai urgent în străinătate unde costurile mă depășesc. Vă implor din sufletul disperat și neputincios de mamă, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe șanse la viață! Nr. de telefon: 0720151965: 0725450199.

Cont Iban: RO11INGB0000999907294531 (Georgeta Gabriela Pîrvuț) Vă rog din suflet distribuiți în cât mai multe grupuri.

Credința în D-zeu în Fecioara Maria și ajutorul din partea oamenilor simpli, mă va ajuta să-mi salvez copilul!!!"

„Dragi camarazi, noi, LMP-iștii, suntem mulți, uniți și puternici! Să dăm dovadă de solidaritate și să încercăm să ajutăm familia camaradului nostru! Toți cei care vor să-i ajute să-și aducă fiul acasă sănătos, o pot face donând în contul deschis pe numele mamei, Georgeta Gabriela. Vă mulțumim!”, este mesajul transmis de LMP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8986 secunde