Eveniment important la Constanța/ "Acestea sunt programele la care Ministerul Agriculturii lucrează pentu interesul dumneavoastră"

209

Articole de la același autor

Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine a început, azi, la Constanța.




Secretar de stat Moise: "Mă bucur că sunt prezent la acest eveniment. Vreau să vă transmit salutul domnului Petre Daea. Din păcate el nu a putut fi astăzi în fața dumneavoastră. Merge să verifice lucrările având în vedere instalațiile de irigații. Ne aflăm la Conferința Națională a Crescătorilor de Capre. Vă vom sprijini în ceea ce privește zootehnia. Domnul Daea și a reinterat interesul pentru a începe programul lână. Dânsul este în discuții cu mai multe ministere pentru înființarea unor spălătorii de lână. Cam acestea sunt programele la care Ministerul Agriculturii lucrează pentu interesul dumneavoastră. Vă mulțumesc mult că sunteți prezenți"






"Este o bucurie să particip la această conferință. Noi am înființat această asociație. Ea s-a dezvoltat an de an. Am trăit din contracte. Anul viitor vom sărbători 30 de ani de la înființarea acestei asociații. Am fost ajutați ca să ajungem în stadiul acesta de Ministerul Agriculturii. Eu am fost președintele acestei asociații aproximativ 20 de ani. Am predat tinerilor să ducă mai departe obiectivele. Am fost cu colegii mei în Canada și în Franța și la asemenea întâlniri era plin de crescători. La noi te rogi de ei sa participe. " - Stela Zamfirescu, reprezentantul României al Asociatiei Internaționale a Caprelor.




Silviu Coșa: "Vă salut pe toți. Prima dată am intrat în contact cu acest institut în urmă cu mulți ani. Erau multe probleme însă de-a lungul timpului domnul director Răducu a reușit să o scoată la liman. Este un prilej de recunoștință pentru dânsul. El împreună cu alții au contribuit la menținerea în viață a acestui institut. Vă urez mult succes."



Claudiu Angelescu, președinte al Asociației Naționale de crescători de caprine: "Vreau să vă mulțumesc și eu tuturor pentru că sunteți aici. Vă asigur că membrii conducerii Asociației caută să rezolve problemele crescătorilor de animale. Sper să găsim un consesn împreuna. Vă urez succes și mult spor."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6016 secunde