Experiment la RATC: autobuze cu o singură ușă pentru urcare și două pentru coborâre

1327
10
Experiment la RATC: autobuze cu o singură ușă pentru urcare și două pentru coborâre - ratcprogrampilot-1503680170.jpg

Articole de la același autor

În încercarea de a elimina călătorii frauduloși, conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța caută soluții din cele mai inedite. 


În cadrul unui program pilot, începând de luni, 28 august, accesul în autobuze se va face pe o singură ușă, prin spate, iar coborârea pe la mijloc și prin față. Măsura este aplicată deocamdată experimental, pe linia 42, și numai între orele 8 și 16. "În acest interval, călătorii vor întâlni reprezentanți ai regiei care le vor solicita să urce în autobuze folosind ușile din spate și să coboare pe ușile din față, respectiv mijloc. Opțiunea accesului exclusiv pe prima ușă, nu este fazabilă din punct de vedere tehnic pentru că auotubuzele MAZ sunt prevăzute cu o cabină extinsă pentruconducătorul auto", explică reprezenetanții RATC Constanța.


Proiectul pilot se va încheia pe 3 septembrie, după care vor fi analizate rezultatele și se va lua o decizie în legătură cu aplicabilitatea lui.


Comentează știrea

Gogu
26 august 2017
O mare idiotenie

Vreau sa vad si eu cum urca batranii scarile de la ultima usa ! Regia asta are vreo minte luminata care sa gandeasca ? Dar mamele cu caricior , dar invalizii in scaun cu rotile ?

Calator
26 august 2017
Urcarea prin spate

1.Si cand reprezentantul RATC nu este la autobuz , lumea va urca tot ca inainte. 2.Si daca urca prin spate si coboara prin fata , il verifica cineva ca nu are bilet ? 3.Gogude la 1 are perfecta dreptate. Am ras cu lacrimi de acest " experiment "

Cora
26 august 2017
Prostie

Ce minti "luminate"...ha.ha.ha....mai bine sanctionati soferii care iau bani de la calatori si nu mai permiteti tiganilor calatorii gratuite!

Mario
26 august 2017
Isuse!

Doamne ce fiinte retardate.. cum prin spate urcarea? Urcarea peste tot in lumea civilizata se face prin fata , taxatorul este infata soferului, daca nu ai bilet,platesti si soferul scoate un bon fiscal si asa nimeni nu urca MOKA!. si ca sai constientizezi pe tarani.. spoturi publicitare la tv neptun cu 2 3 luni inainte..vreti aer conditionat? vreti autobuz la nivelul bordurii? vreti autobuze curate? intrati doar prin fata si platiti daca nu,, LA MUIII!!! cum spune un bun prieten de-al meu din Galati.

Constantin
26 august 2017
...noaptea mintii!

Experimental nu va dati voi afara? O mare imbecilitate!

BOBY
26 august 2017
dezastru

Nu ma mai mira nimic ..la asa oras de cacat din toate punctele de vedere ..ce sa ceri unor autoritati locale si panarame incompetente de ..directori de regii etc

Luk
26 august 2017
Tampitilor

Eu nu-i inteleg deloc pe tampitii ăștia care vin cu astfel de soluții! Hahalerelor voi nu ati iesit in lume ? Peste tot urcarea se face pe la usa din fata iar in loc de bilet se foloseste cartela magnetică! Cand ajungi la sofer exista un dispozitiv care validează cartela. În plus autobuzul este prevăzut si cu un aparat fiscalizat in caz ca vrei sa plătești direct la sofer. Asa se procedează civilizat dar ce sa ceri unor golani analfabeti !

calator
26 august 2017
RATC armata salvarii

Bilete RATC se vand peste tot.Pentru ce platiti atatia oameni sa vanda bilete?Acest personal vrea concedii caldura lumuna etc,si vand 30 de bilete.Pai se scot salariile ?Toate chioscurile de ziare vand bilete,banuiesc ca nu gratis.Pai de ce nu puneti automate de bilete ?Pentru abonamente lasati cateva case .In Bucuresti nu gasesti bilete decat la cap de linie.Pai ce RATC este ;armata salvarii?Am mers cu autobuzul si in 8 statii sau bagat 2 bilete.Daca tot platim Politia comunitara opriti autobuzele intre statii si sariti pe fraudulosi.Daca nu au bani sa mearga pe jos sa faca piciorul frumos.

Usa trei
26 august 2017
Nu reprezentantii , sa stea directorul si cei care au fost cu ideeea printre calatori !

Imi este jena de Orasul asta infect , un oras condus numai de incompetenti.....la toate nivelurile !

Vlad
27 august 2017
Anglia

In Anglia autobuzele au O singură ușă. Cei care stau in stație așteaptă sa coboare lumea din el , apoi urca in autobuz . Se poate dacă se vrea

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9358 secunde