EXPO SPECIAL pentru persoane cu nevoi speciale

260
În perioada septembrie 2012 - ianuarie 2013, creațiile tehnice și artistice ale persoanelor cu dizabilități vor fi promovate în cadrul unor târguri și expoziții ce se vor desfășura sub titlul generic de EXPO SPECIAL.


Manifestările fac parte din proiectul "Rețea regională pentru Promovarea și Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale în vederea creșterii șanselor de reinserție socială a persoanelor cu dizabilități", proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, "Investește în oameni!", implementat de Asociația Patronatul Medicinei Integrative.

Evenimentele din cadrul EXPO SPECIAL vor fi organizate în spații special amenajate, cu largă vizibilitate către publicul larg. Expozanții, persoane cu dizabilități și ONG-uri care se ocupă cu integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, își vor putea astfel promova produsele artizanale, tablourile și lucrările realizate manual.

Aceste activități dedicate persoanelor cu nevoi speciale au ca scop creșterea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii, sprijinirea și încurajarea lor în procesul de creație și independență. Participarea la târguri și expoziții este gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, pe litoral
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : "Prea rebel să fii condus!"
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Cât ne va costa încălzirea la iarnă
Pagina a fost generata in 1.4607 secunde