Expoziție de podoabe eco pentru bradul de Crăciun

530
Expoziție de podoabe eco pentru bradul de Crăciun - ecc28b249b1c770b0a603cc4cc5b76cd.jpg
Casa de Cultură "I.N. Roman" din Medgidia a găzduit miercuri, 9 decembrie, "Expoziția de podoabe pentru bradul de Crăciun", organizată de Mare Nostrum, în parteneriat cu Primăria Orașului Medgidia și S.C. LAFARGE S.A.. La eveniment au participat, alături de organizatori, elevi de la patru instituții de învățământ din Medgidia.
"Scopul evenimentului a fost unul dublu: pe de o parte, acela de a încuraja practicile de tip eco friendly, iar pe de altă parte, acela de a promova conceptul de colectare selectivă a deșeurilor. De altfel, evenimentul face parte din cadrul campaniei de conștientizare a cetățenilor din Medgidia cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al organizației nonguvernamentale Mare Nostrum, Ramona Crângașu.
Ornamentele au fost realizate de elevii din Medgidia. Copiii și-au luat în serios rolul de ajutoare ale lui Moș Crăciun și au făcut beteală din floricele de porumb, clopoței din pahare de plastic, steluțe și reni din hârtie. "O parte din ornamente au fost folosite pentru a împodobi bradul ecologic al Mare Nostrum, un brad în ghiveci, care a avut un rol simbolic în cadrul evenimentului. Bradul va fi plantat primăvara anului viitor, la Medgidia. Scopul acestui gest este de a încuraja practicile de tip eco și de a demonstra că atitudinea «verde» poate fi benefică pentru oricine", a mai precizat Ramona Crângașu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.8601 secunde