Expoziții, jocuri și concursuri și donații, de Ziua Mediului, la Constanța

136
Expoziții, jocuri și concursuri și donații, de Ziua Mediului, la Constanța - auchan2-1370357366.jpg

Articole de la același autor

Fie că suntem ecologiști convinși sau dorim doar să petrecem timpul liber într-un mod plăcut și sănătos, organizația nongu-vernamentală "Mare Nostrum" ne invită să sărbătorim împreună Ziua Mediului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 16,00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Atracția principală a aniversării va fi, cu siguranță, expoziția intitulată "Marea Neagră din plastic". Vom putea admira cele mai interesante obiecte de artă, realizate din deșeuri marine, de către cei mai talentați elevi ai școlilor din județul Constanța.

De asemenea, vor fi concursuri cu premii pentru toți copiii prezenți. Participarea la aceste concursuri se face în baza donării spre reciclare a unui PET.

De asemenea, cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului, Corpul Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu organizează astăzi, începând cu ora 17,00, la Maritimo Shopping Center, în zona de colectare a materialelor reciclabile a magazinului Auchan, o acțiune de informare și conștientizare asupra implicării oamenilor în protecția mediului și importanței reciclării.

Acțiunea are și un scop caritabil, și anume continuarea campaniei "Puțin câte puțin facem coșul plin". Beneficiarii campaniei vor fi copiii Centrului de Primiri Minori în Regim de Urgență "Aluniș". Bonurile obținute în urma colectării PET-urilor vor fi donate, iar copiii vor primi numeroase lucruri de care au nevoie.

De asemenea, Corpul Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu va împărți fluturași informativi în scopul de a conștientiza cetățenii orașului Constanța despre importanța reciclării și a protejării mediului.

Fiecare dintre noi se poate alătura acestui demers de educare și sensibilizare asupra importanței protecției mediului. Fiecare dintre noi poate veni în sprijinul acțiunii caritabile, protejând, în același timp, mediul înconjurător. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Social : Allah Bair - Povestea firului de iarbă
Pagina a fost generata in 0.72 secunde