Facilități pe tren pentru elevi

265
Facilități pe tren pentru elevi - trenstudenti-1504872075.jpg

Articole de la același autor

În contextul pregătirilor legate de începutul de an școlar, CFR Călători recomandă elevilor să își achiziționeze din timp biletele/abonamentele pentru a călători spre/dinspre locul în care învață. Călatoria elevilor la transportul feroviar este reglementată de HG 42/2017. De asemenea, elevii din învățământul obligatoriu, profesional - inclusiv postliceal, liceal acreditat/autorizat beneficiază de tarif redus cu 50% pentru transportul feroviar intern la toate categoriile de trenuri (Regio și InterRegio), clasa a II-a, pe tot parcursul anului calendaristic.


Reduceri la abonamente


Atunci când se fac calcule legate de economisirea banilor și de valorificarea timpului, pentru cei care călătoresc frecvent cu trenul, o soluție avantajoasă este abonamentul. Elevii beneficiază de abonamente lunare la toate trenurile. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a, se eliberează pentru distanțe de până la 300 km, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat.


De exemplu, un elev plătește doar 75,60 lei pentru un abonament lunar Regio, clasa a II-a pe ruta București Nord - Ploiești Sud, în loc de 302,4 lei cât ar costa călătoriile la preț întreg timp de 21 de zile lucrătoare sau de 151,20 lei cât costă un abonament lunar la tarif standard pentru tren Regio. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6561 secunde