Falezele din Eforie au luat-o la vale

313
Falezele din Eforie au luat-o la vale - jos-1494261878.jpg

Articole de la același autor

Ploile abundente din ultima perioadă au făcut ca procesul de eroziune și alunecare a falezelor din Eforie Nord și Sud să reînceapă și să se accentueze. 


Ținând cont de această situație de risc ce depășește competența și posibilitățile logistice și financiare ale administrației publice locale, primarul orașului Eforie, Robert Nicolae Șerban, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență. 


În cadrul ședinței, edilul a prezentat situația din teren, respectiv faptul că, în acest moment, sunt afectate de alunecări de teren zonele din strada Gării (pe malul Lacului Techirghiol) și faleza din zona Cazino – Capul Turcului, ambele din Eforie Sud, dar și Zona Belona – Complex Apolonia din Eforie Nord. "Alarmant este faptul că procesul de alunecare a reînceput într-o zonă în care, cu câțiva ani în urmă, ABADL a intervenit, prin lucrări de consolidare (Zona Cazino - Capul Turcului) și este vizibil de la zi la zi mai mult", a declarat primarul Robert Șerban. 


Acesta a subliniat faptul că zonele afectate de alunecare sunt monitorizate în permanență. Primăria Eforie revine cu adrese oficiale către toate instituțiile abilitate prin care prezintă complexitatea și gravitatea situației din teren și solicită urgent alocarea de resurse tehnice, umane și financiare pentru demararea unor lucrări ample și reale de consolidare a falezelor din orașul Eforie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3204 secunde