"Fără curierat între instituții!". NOUA FACILITATE pentru contribuabili

177

Articole recomandate

Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii, a scris, luni, pe propria pagină de Facebook, ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, și premier desemnat, potrivit Agerpres.

"Astăzi încă o veste bună pentru toți românii. Fără curierat între instituții! Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii. Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituțiile statului. Sistemul informatic este dezvoltat și administrat de Ministerul Finanțelor Publice și pregătit să trimită adeverința de venit în format electronic", afirmă Cîțu.

În altă ordine de idei, acesta reiterează faptul că România se împrumută zilnic mai ieftin. "În același timp, ne împrumutăm mai ieftin în lei în fiecare zi și la dobânzi negative în euro. Economisim bani și creștem puterea de cumpărare a generațiilor viitoare", susține Florin Cîțu.

România s-a împrumutat joi, 27 februarie, pentru prima oară în istorie, la dobânzi negative, a anunțat, în deschiderea ședinței de Guvern, ministrul interimar al Finanțelor și premier desemnat, Florin Cîțu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3835 secunde