Festivalul "Glasul speranțelor" începe, mâine, la Techirghiol

98

Articole de la același autor

Mâine începe, la Techirghiol, Festivalul Național - Concurs de muzică ușoară "Glasul speranțelor". De la ora 19,00, pe scena Teatrului de Vară "Jean Constantin" vor evolua 60 de copii din toate zonele țării, care vor încerca să impresioneze cu calitățile lor artistice juriul format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești, avându-l ca președinte pe binecunoscutul compozitor Nicolae Caragia. 




Festivalul este structurat pe trei secțiuni de vârstă: 5 - 8 ani, 9 - 12 ani și 13 - 16 ani. Trofeul festivalului se acordă celei mai bune voci, indiferent de categoria de vârstă din care face parte, și este în valoare de 1.000 lei. Premiul întâi este de 600 lei, premiul al doilea - 500 lei, premiul al treilea - 400 lei și o mențiune în valoare de 150 lei. Aceste premii se acordă pentru fiecare categorie de vârstă în parte.


"Gala laureaților" va avea loc  duminică, 7 iulie 2013, începând cu ora 19,00. În cadrul Galei, îndrăgitul cântăreț constănțean Ionuț Galani va susține un recital extraordinar cu melodii românești și melodii din repertoriul internațional.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5471 secunde