Festivalul Plăcintelor și-a închis porțile cu o festivitate de premiere

4372

Articole de la același autor

Festivalul Plăcintelor, organizat de Sucursala UDTR Techirghiol şi Primăria Techirgiol, a luat sfârșit duminică, 16 iulie, cu o riguroasă festivitate de premiere.



În cadrul evenimentului, diplomele de excelență au fost înmânate de către preşedintele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), inginer Fedbi Osman. Acesta a înmânat diplome de excelenţă pentru cea mai gustoasă plăcintă, doamnei Amet Aişe şi pentru cele mai bune acadele turceşti, doamnei Amet Gülnazik. De asemenea, o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate de conservare şi promovare a tradiţiilor comunităţii turce a mers către Zarif Gavazoğlu. Au mai primit diplome de excelenţă Ablez Ledibe, Kokşura Aizerin şi Ismail Figan.



La festivitatea de premiere, au mai participat subprefectul Judeţului Constanţa, Şenol Ali, Consulul general al Republicii Tucia la Constanţa, Emre Yurdakul şi viceprimarul oraşului Techirghiol, Florin Zisu.



Ritmurile muzicii tradiţionale turceşti au răsunat pe faleza din Techirghiol în toate cele trei zile de festival. Ansamblul folcloric „Fidanlar” a reuşit prin prestaţia sa să stârnească ropote de aplauze din partea spectatorilor. Festivalul Plăcintelor a fost organizat şi coordonat de Seriha Menseit, cu sprijinul membrilor Sucursalei UDTR Techirghiol şi al membrilor Comisiei de tineret a UDTR.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde