Fiţi mai buni de Crăciun! Ajutaţi o familie a cărei casă s-a făcut scrum

1652
Fiţi mai buni de Crăciun! Ajutaţi o familie a cărei casă s-a făcut scrum - necazfamilie-1639143342.jpg

Articole de la același autor

Acum, în prag de iarnă, o familie cu doi copilaşi din Constanța are nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, după ce casa în care locuiau, de pe strada Justiției, din spatele Cora Brătianu, a luat foc şi s-a făcut scrum. Din nefericire, nu le-a mai rămas nimic, absolut totul a fost înghiţit de flăcările nemiloase, de la jucăriile copiilor, la acoperișul casei, tot a ars. Singura parte bună în această poveste este că nici un membru al familiei nu are probleme de sănătate cauzate de incendiu. În urma aflării veștii despre nenorocirea căzută pe capul familiei Condrea, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit „Steluțele Mării” la care copilul mai mare, Rareș Condrea este înscris a simțit că trebuie să facă ceva pentru ajutorarea acestor suflete, care în prag de sărbători au rămas fără acoperiș deasupra capului, fără haine, fără lucruri necesare, fără nimic.

Potrivit directorului instituţiei de învăţământ, Georgeta Adam, au luat decizia de a organiza campania umanitară „Împreună pentru Rareș”, campanie ce se dorește a fi un imbold pentru toți cei care pot și își doresc să facă o faptă bună în aceste zile ce ar trebui să fie zile de bucurie cu care să întâmpinăm Nașterea Domnului. „Chiar dacă suntem cu toții într-o stare de nesiguranță și incertitudine, să nu uităm de cei de lângă noi, mai ales de Rareș, un copil de cinci anișori, care, împreună cu familia sa a rămas pe drumuri. Din puținul ce-l avem, să dăruim celor care nu mai au decât credință și speranță. Numai împreună putem face ceva pentru ei”, a subliniat directorul.

Persoanele care vor să ajute această familie aflată în necaz, pot face donaţii în contul RO68RZBR0000060022055805, deschis pe numele Anca Corpaci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Octombrie 2021
Stire din Eveniment : Incendiu pe un distrugător indian
Duminică, 24 Octombrie 2021
Stire din Eveniment : Incendiu pe un distrugător indian
Pagina a fost generata in 1.4582 secunde