Fosta bază RATC de pe strada Soveja, transformată în cel mai nou și modern mall al Constanței

6973
14

Articole de la același autor

Peisajul Constanței se va îmbogăți, în curând, cu un nou centru comercial spectaculos. Fosta bază a RATC de pe strada Soveja, din vecinătatea Palatului Copiilor, va deveni cel mai nou și modern mall al Constanței.

Acolo va începe anul acesta construcția Marinei Park Shopping Center. Primăria Constanța a emis deja certificatul de urbanism și se pare că în curând vor fi demarate și lucrările.

Centrul comercial va avea deschidere la trei străzi. Este vorba despre strada Soveja, strada Chiliei și o stradă nouă, ce urmează a fi construită pe latura dinspre Palatul Copiilor. Mall-ul va avea patru corpuri. Într-unul va fi un hipermar-ket, în două vor fi galeriile comerciale, iar în cel de-al patrulea se va face un drive-in. De asemenea, vor fi amenajate alei pietonale și parcări. În total, suprafața construită va fi de peste 50.000 de metri pătrați (51.477), potrivit urban-constanta.blogspot.ro.

Dezvoltatorul investiției este Bogaris, care a ales o arhitectură deosebită pentru noua construcție. Aceasta va fi desfășurată pe subsol și parter înalt. La partener se va afla hipermarketul și o galerie comercială cu 34 de spații. Mall-ul se va bucura din plin de lumină naturală, prin acoperișul imens, ce va fi vitrat pe porțiuni mari. Investitorii intenționează să transforme zona într-una preferată de constănțeni pentru petrecerea timpului liber, așa că vor realiza alei pietonale și o fântână arteziană. De asemenea, pentru ca accesul să fie ușor, pe latura dinspre strada Soveja se va înființa o stație RATC și o stație de taxiuri. Parcarea autovehiculelor va fi amenajată la subsolul mall-ului.

City Park Mall

se extinde

Pe de altă parte, noul mall se va afla însă destul de aproape, la numai câteva sute de metri, de City Park. Acolo au fost demarate deja lucrările pentru extinderea galeriei co-merciale. Este vorba despre o extindere sub actuala parcare, pe o porțiune din actuala parcare și în locul terasei suspendate din partea din spate, nefiind afectat parcul din imediata apropiere.

Astfel, la final, centrul comercial va număra aproape 200 de magazine, iar la ultimul etaj, Sky Level, va fi amenajat un cinematograf cu opt săli.

City Park a fost vândut la finele anului trecut de cei de la Neocity Group către Nepi Investment, cu suma de opt milioane de euro.  

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
constantean
11 iunie 2014
Fara sens giratoriu?

Cum se face ca nu a fost prevazut nici un singur (unul macar) sens giratoriu? Este o grea lovitura pentru imaginea viitorului mall! Trebuie sa avem asemenea sensuri la fiecare colt de strada, altfel nu se poate!

cristina
11 iunie 2014
mall

Care este logica sa faci 2 mall-uri foarte apropiate unul de celalalt?? Nu puteau sa extinda parcul de la Palatul Copiilor?

Tatiana
11 iunie 2014
si un parc cand?????

Ce sa mai zic. Betoane si iar betoane. Vrem un parc, ceva verdeata. Constanta are si copii, avem nevoie de aer domnilor, mai plantati si copaci.

hmmm
11 iunie 2014
beeetoane

Betoane triste cu gioarse din china. .un aqua park indoor va aduce mai multi bani.,Ceva copaci nu serviti..ca nu cumpar chinezarii

sf. dracu
11 iunie 2014
cum?

copacii si parcurile n-aduc shpagi si lovele. votati puiul si mazarea, dragi idioti, si-o sa va cresteti nepotii prin buncare

Cireshica
11 iunie 2014
De unde bani?

Lefuri mici, preturi mari... ma intreb cu pot fi profitabile toate mall-urile astea.

daniel
11 iunie 2014
mall

inca un mall?vai ce bineee...k nu aveam deloc in oras.Ce ne trebuie noua ICIL,mai bine Kaufland..ce ne trebuie baza RATC,mai bine marina park shopping center,si lista ar putea continua.Mergeti si luati in continuare puiul si fiti fericiti!

raul
11 iunie 2014
mall, pasarele si maidanezi

domnule primar , de 12 ani ne musca cainii pe strazile constantei. ce folos ca mai apare cate o pasarela, cate un mall sau cate un girator . vreau sa ma plimb cu copii mei intr-un oras fara caini vagabonzi. se pare ca asta este limita putintei voastre de pustani teribilisti la 45 ani. nu aveti in cap decat masini scumpe, minore, spagi si mall-uri,. orasul are parcurile distruse de biserici si mall-uri, nu are piste de biciclete si nici macar trotuare decente. rusine fariseilor...

ianos
11 iunie 2014
oribil

pe b-dul LAPUSNEANU pe partea cu parcul sunt cateva alveole cu banci, arata dezolant,,, halal bulevard.

Răspuns la: mall, pasarele si maidanezi
Adăugat de : raul, 11 iunie 2014
domnule primar , de 12 ani ne musca cainii pe strazile constantei. ce folos ca mai apare cate o pasarela, cate un mall sau cate un girator . vreau sa...
Roxie
14 iunie 2014
mall

bai prostacule, ai gasit, astia fac cladiri peste tot, umplu de betoane si tu o tii cu cainii. Bai, cainii nu se teleporteaza de pe marte, ii arunca iresponsabilii de oameni. Sterilizarea si responsabilizarea cu pedepsirea abandonului. Nu mai perpetuati barbaria asta, de pe vremea fanariotilor exista hingheri si situatioa e ca acum 500 ani. Luati modelul suedez de sterilizare si responsabilizare si nu vor mai fi caini pe strazi. Crezi ca mie imi plac pe strazi sa le fie foame, sete si sa i abuzeze orice cretin? Dar nu ajung pe strazi singuri, "inteligentule". Dar administratiei locale ii convine sa " gestioneze" sifoneze bani.

Răspuns la: mall, pasarele si maidanezi
Adăugat de : raul, 11 iunie 2014
domnule primar , de 12 ani ne musca cainii pe strazile constantei. ce folos ca mai apare cate o pasarela, cate un mall sau cate un girator . vreau sa...
14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Social : RATC suspendă linia 5R
Luni, 26 Mai 2014
Stire din Social : RATC. Se suspendă linia 5R
Marţi, 20 Mai 2014
Stire din Social : Anunț important de la RATC
Pagina a fost generata in 0.4412 secunde