FOTO. Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, din nou funcţional. Ce spune managerul unităţii

1426
În aceste momente, Claudia Cambrea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, face declarații cu privire la redeschiderea parţială a unităţii medicale.

UPDATE. 19 paturi au început să funcţioneze de aseară, ceea ce înseamnă, estimativ, cam 10 procente din capacitatea iniţială. De precizat că doar două paturi sunt destinate bolnavilor de Covid.

„După aproximativ nouă luni de la incidentul de la 1 octombrie 2021, în sfârșit clădirea spitalului s-a redeschis. De fapt a fost redeschisă în urmă cu trei săptămâni, doar pentru spitalizarea de zi, care era localizată la demisolul clădirii, iar începând de ieri funcționează și una dintre secțiile de boli infecțioase adulți, cu un număr de 19 paturi. Sperăm ca în cel mai scurt timp să fie funcționale și secțiile de la etajul I și II. În acest moment sunt mult mai puține paturi, dat fiind faptul că aripa lungă a clădirii este nefuncțională și va rămâne așa în perioada următoare. Noi suntem mulțumiți că în sfârșit putem să venim în sprijinul constănțenilor și al turiștilor, ca să putem asista, în regim de spitalizare continuă, bolile infecțioase obișnuite sau de sezon”, a declarat dr. Claudia Cambrea.
Pagina a fost generata in 0.2834 secunde