Fotoreporterul Cuget Liber, agresat de administratorul târgului de legume (AUDIO)

592
Fotoreporterul Cuget Liber, Adrian Marin, a fost agresat ieri, în jurul orei 11.30, de către administratorul târgului de legume de pe variantă, Bogdan Cârjaliu. Aflați pentru documentare în incinta pieței de la marginea Constanței, doi reprezentanți ai Cuget Liber au fost împiedicați de către agenții de pază și administratorul locației să-și facă meseria.
Aceștia au observat că Adrian Marin făcea fotografii cumpărătorilor și, pe un ton foarte ridicat, i-au interzis să mai folosească aparatul de fotografiat, escortându-l până la biroul administratorului. Odată ajuns aici și lăsat pe mâna lui Bogdan Cârjaliu, fotoreporterul Cuget Liber a fost înjurat, i s-a adus la cunoștință că se află pe o proprietate privată și că riscă să fie chiar "împușcat în cap". Adrian Marin i-a explicat administratorului că este și un domeniu în care publicul are acces neîngrădit și că își face doar datoria, însă, patronul, din ce în ce mai înfuriat de "impertinența" ziaristului, și-a încheiat amenințările scuipându-l și pălmuindu-l.
După ce a fost condus în curtea incintei de către agenții de pază, fotoreporterul a fost lăsat în pace, putând să-și facă fotografiile și documentarea în continuare. Probabil că episodul a reprezentat doar un gest de refulare al domnului administrator, stresat de aglomerația și praful din târgul pe care cu mândrie îl conduce. În urma incidentului, Adrian Marin a depus plângere la poliție împotriva lui Bogdan Cârjaliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Septembrie 2009
Stire din Social : Zacuscă și murături de criză
Joi, 24 Septembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.3327 secunde