Frig, în continuare, în apartamentele constănţenilor. Ce zic cei de la RADET şi CET

2846
Frig, în continuare, în apartamentele constănţenilor. Ce zic cei de la RADET şi CET - frigcetradet-1607676671.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii au mai petrecut o noapte în frig. Căldura nu a ajuns încă în calorifere şi deja oamenii nu mai rezistă, mai ales că sperau ca în această dimineaţă să primească în sfârşit căldură.


Potrivit reprezentanţilor CET, lucrările la instalaţia de producere a energiei termice s-au încheiat în jurul orei 19 şi, de atunci, s-au făcut procedurile pentru reluarea furnizării de apă fierbinte către punctele termice.


“Au reparat, au încărcat magistrala M2 şi acum aşteptăm să dea foc la CAF (cazanul de apă fierbinte). Noi aşteptăm să se încălzească agentul termic”, a declarat, pentru “Cuget Liber”, directorul RADET, Liviu Popa.


Vestea bună este că, la ora 10.13, a fost în sfârşit pornit cazanul cu apă fierbinte. “În aproximativ două ore ar trebui să crească parametrii. Pe magistrala 2, către zonele Dezrobirii, Tomis Nord, Faleză Nord, a fost încărcată instalaţia, acum se începe umplerea şi pe magistrala 1. Ar trebui ca, în jurul prânzului, pentru consumatorii racordaţi la magistrala 2 să primească apă fierbinte, iar, pentru ceilalţi după-amiază”, ne-a transmis directorul tehnic la CET Constanţa, Monica Neacşu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7608 secunde