Frig, lapoviță și vânt, astăzi, la Constanța

395
Ultimele sforțări ale iernii aduc astăzi, la Constanța, ploi, lapoviță, vânt și temperaturi foarte scăzute. Suntem încă sub cod galben de vreme urâtă, dar meteorologii ne dau vești bune pentru zilele următoare. 


Astăzi, se anunță lapoviță, vânt intensificat dinspre nord-est și valori termice de 3 grade Celsius. Peste noapte va fi chiar mai frig, până pe la 1 grad Celsius, însă norii se vor risipi. De mâine, revedem soarele și vom avea 8 grade, iar vineri vor chiar 10 grade Celsius.

În restul țării, vremea se va răci ușor în majoritatea zonelor, iar în jumătatea de sud a țării va fi în general închisă, cu precipitații pe arii extinse ziua, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile sud-estice și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 12 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 3 grade în Banat. Spre dimineață, izolat vor fi condiții de ceață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.4529 secunde