Frig și vânt puternic, astăzi, la Constanța. De vineri, se mai încălzește

186
Frig și vânt puternic, astăzi,  la Constanța. De vineri, se mai încălzește - vremea2-1537891477.jpg

Articole de la același autor

Așa cum ne-au avertizat meteorologii, vremea s-a stricat brusc, la Constanța, iar temperaturile au coborât foarte mult, în doar câteva ore. Suntem în continuare sub atenționare meteo, de vânt puternic, frig și brumă timpurie.

Astfel, până mâine dimineață, în jurul orei 9, vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4-8 grade mai coborâte decât normele perioadei. În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

Astăzi, la Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla cu putere, dinspre nord. Maxima termică abia dacă va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori și termometrele vor indica minimum 9 grade.

Mâine, se va mai încălzi puțin, până pe la 18 grade pe timpul zilei și 11 grade noaptea. Vineri, va fi chiar mai cald și va fi senin. Valorile termice se vor încadra între 13 și 21 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Social : Vreme răcoroasă, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.329 secunde