Fruntași la cursurile de formare ale șomerilor

237
1
Fruntași la cursurile de formare  ale șomerilor - cursurisomeri-1493137673.jpg

Articole de la același autor

Peste 3.000 de persoane vor putea participa, luna viitoare, la cursurile gratuite organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. 


Cei mai mulți participanți se preconizează în județele Brașov (196), Dâmbovița (154), București (148), Constanța (140) și Galați (132). 


Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum agent de securitate, inspector (referent) resurse umane, lucrător în comerț, bucătar, contabil, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, cameristă, ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație etc. 


Pentru detalii, cei interesați se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța. 


Comentează știrea

Biris
26 aprilie 2017
Nu e de gluma,Romania e intepenita in namol

Vrajeli cu paine. Cate firme mari care sa aiba nevoie de inspector la resurse umane au aparut din senin,ca nu am auzit nimic ? Paznici fara mai mult de zece clase da,poate ca e nevoie,chiar si de contabili pensionari,fara nevoi ca ale unui tanar. In rest,un bucatar bun trebuie sa fie efectiv pasionat de ce face si doar un curs nu face pe nimeni bun ,ori bucatarul e inima unui local,nu barmanul.Ceilalti,coafori,manichiuristi ,ospatari,da, sunt pentru vara si atat,nu sunt meserii de cariera,insa merita ca dupa ceva experienta daca apuca,sa plece in afara sa lucreze si pe salarii decente,nu doar in speranta ciubucului ca aici. Realiatatea este ca nu sunt locuri de munca decente,care sa absoarba oamenii deja experimentati si aflati in somaj fara plata de multi ani rai si patronii vor numai slugi,nu vor indivizi care sa ceara plata pentru munca ci sa se multumeasca cu resturi,ca sclavii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4223 secunde