Funcționarii publici cer salarizare corectă a tuturor bugetarilor

219
1
Funcționarii publici cer salarizare corectă a tuturor bugetarilor - functionariipublici-1440171973.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Sindicatului Național al Funcționarilor Publici au anunțat că vor continua protestele privind creșterile salariale. Mai mult decât atât, ei au identificat trei modalități prin care s-ar putea realiza o salarizare corectă a tuturor bugetarilor.

"Este vorba despre trei măsuri: măriri de taxe și impozite (să nu ne îmbătăm cu apă rece că sunt popularizate scăderi de taxe precum TVA, CAS etc., în timp ce se dă mână liberă creșterii taxelor locale, pe proprietate etc.); împrumuturi (pe plan extern, intern, pe care în cele din urmă, tot noi urmează să le plătim, dar cu dobânzi deloc neglijabile), și creșterea gradului de colectare a impozitelor și taxelor la bugetul de stat. Din cele trei, aceasta din urmă, considerăm că ar trebui luată în discuție mai în serios, ca fiind cea mai importantă și cea mai ușor de suportat în ansamblul ei de către întreaga populație a țării. Aici, asigurăm Guvernul că va avea tot sprijinul populației de bună credință (din fericire încă mai sunt mulți asemenea oameni), întrucât așteptările și nevoia de reformă promise în campaniile electorale, ale celor care au ieșit la vot pentru viitorul României, sunt mari. Dar cum să se înfăptuiască acest lucru? Chiar dacă încă nu sunt luați în seamă, o spun destul de mulți, în principal cei ce lucrează în fiscul românesc, o susținem necondiționat și vrem să ajutăm și noi, reprezentanții angajaților: «Finanțați, domnilor guvernanți (actuali sau viitori) sistemul, instituția fiscului și veți vedea rezultatele…»", este de părere Liviu Toader, liderul SNFP Finanțe Publice.

Comentează știrea

DODO
22 august 2015
naivitate

Ponta a aruncat piatra in balta si acum toti bugetarii s-au infierbatat sa-si imparta tortul ! chiar nu realizati ca totul este o teapa electorala sa-i mai creasca actiunile lui de falit ? stie ca este un subiect tragic si de aceea se foloseste de el in bataie de joc fata de amaritii care abia traiesc de la luna la luna. Stie ca nu se poate ( asa cum a promis el ) si mai stie ca alegerile viitoare il vor zbura, asa ca o sa spuna apoi : vedeti ce ati ales ? eu v-as fi dat...defapt este o incercare de compromitere a viitorului guvern (in care sigur nu va fi picior de PSD-ist )

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Salarii mai mari! Iată pentru cine
Pagina a fost generata in 0.3687 secunde