La Mangalia

Fundă umană în memoria celor răpuși de SIDA

462
1
Astăzi este celebrată Ziua Mondială de Luptă Anti-SIDA. Asociația "O rază de lumină" din Mangalia a organizat o serie de evenimente pentru a marca această zi. În cursul zilei de ieri, membrii asociației au participat la o slujbă de pomenire a persoanelor răpuse de necruțătoarea boală, iar astăzi, pe platoul din fața Casei de Cultură din localitate, va fi realizată o fundă roșie umană. "Ziua Mondială de Luptă Anti-SIDA este un prilej ca oamenii din întreaga lume să-și exprime solidaritatea față de persoanele afectate", a afirmat Ioana Petriuc, președintele asociației.
Pe 4 decembrie, membrii organizației vor participa la o masă rotundă pentru lupta împotriva discriminării față de persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA.

Comentează știrea

hwvICSDkebfXvFRnuN
10 februarie 2012
sGiuxIPlAyK

citesc viaoja de o bucata de timp si azi am descoperit intamplator si blogul tau. M-am mirat cand am citit ca ai facut constructii civile, si eu sunt tot inginer constructor, doar ca eu practic si imi si place meseria :)) mult succes in continuare si la cat mai multe calatorii!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.8854 secunde