Gala Tânărului Actor Hop, la Constanța

125
Gala Tânărului Actor Hop, la Constanța - galahop-1565361195.jpg

Articole de la același autor

În premieră, Gala Tânărului Actor HOP se va desfășura, anul acesta, la Constanța. Concursul va fi găzduit de Teatrul de Stat, între 2 și 5 septembrie. Tineri talentați din întreaga țară vor "lupta" pentru trofeul Hop.

În mai puțin de o lună, se va ridica pentru prima dată cortina la Gala Tânărului Actor HOP, la Constanța. Aflat sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, evenimentul va reuni 50 de tineri dansatori care, timp de patru zile, vor concura pentru a câștiga marele trofeu.

Publicul este invitat să-i cunoască deja pe tinerii concurenți din acest an. Organizatorii au realizat o serie de 24 de filmulețe de prezentare a acestora, întreaga campanie fiind difuzată online. Până pe 31 august, îi puteți vedea pe favoriții dumneavoastră și le puteți afla povestea. Zilnic, atât cei 17 artiști de la secțiunea individual, cât și cele șapte grupuri se vor prezenta prin scurte filme realizate de ei înșiși. Ulterior, pe durata concursului, îi puteți vedea evoluând online. Întregul concurs al galei va fi transmis în direct, livestreaming, urmat de votul publicului și de oferirea votului publicului în seara decernării premiilor.

Până atunci, intrați zilnic pe site-ul www.galahop.uniter.ro și încurajați-vă favoriții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1258 secunde