GALERIE FOTO / CÂTĂ MIZERIE MÂNCĂM! FABRICĂ DE PÂINE ȘI PRODUSE DE PATISERIE, DIN CONSTANȚA, AMENDATĂ ȘI ÎNCHISĂ!

10920
3
 Comisarii Protecției Consumatorilor au descins în cursul zilei de ieri la o fabrică de produse de patiserie din Constanța.

Au fost depistate numeroase nereguli și condiții improprii pentru o unitate de alimentație așa că au dispus închiderea temporară a fabricii și au aplicat o amendă uriașa de 22000 de lei, dar și returul tuturor produselor care ajunseseră deja în magazine.

"Totul a început de la niște navete de o curățenie îndoielnică, cu care se transporta pâine, pe care le-am observat într-un supermarket din zona Cet. Și apoi am continuat cu un control la fabrica Balbo.  Acolo am găsit deficiențe majore la depozitare, flux tehnologic cu derapaje, materii prime și etichete ce înșeală consumatorul, ambalate cu mâna, fără mănuși, în intrare, în praf. Am închis fabrica aseară, am aplicat 22000 sancțiuni, am dispus oprirea livrărilor și returul loturilor deja vândute!", a declarat comisarul șef al Comisariatului Județean pt Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu. 


Comentează știrea

Mihai
8 mai 2018
Balboa...

Baga-mi-as ... chiar luam paine de la astia de prin Kaufland!

X
8 mai 2018
Y

PROFI!

Răspuns la: Balboa...
Adăugat de : Mihai, 8 mai 2018
Baga-mi-as ... chiar luam paine de la astia de prin Kaufland!
Liviu Chilian
8 mai 2018
"Stire" a la Pergaitza

Cine, ce oratanii, ce lighioane sunt, n'asa, KkpIUDAlistii de succesuri, proprietarii, n'asa, kkpIUDAlisti ai afuckerii de piata libera Balbo SRL?! Este ESENTIAL ca un jurnalist sa publice identitatea "ființelor umane" ce comit o crima! Iar a vinde pâine-otrava, contaminată, murdară, e o crima impotriva umanității, nu numai a...biet Roman săracului! Am gasit o singura informare. In "Noaptea de Kustendge". Insurmontabil, ca un blestem, proprietarul Balbo SRL înființată in 1994, de un, ati ghicit, Greco-Tzigan/Machidon. Am gasit numele...Balamache. Ha! Mai bine isi spunea Balamukakis. Pentru cine scrie Pergaitza? Sigur, nu scrie pt Romani. Sa ne INGROZIM Frati Romani! Balamache vinde otrava din...1994!! Si nu e singurul. Sa nu'i uitam pe Dobrev si Fii ce ne'au dat si un sinistru la turismuism, pe Dobrev si Tatzii, psihopat ce voia sa inchida Liceul Agricol, sa be lase fara...specialisti in pâinea cea de toate zilele

Pagina a fost generata in 1.1033 secunde