Galerie foto / Constănțenii au protestat împotriva legii amnistiei și grațierii

367
2

Articole recomandate

Sute de persoane s-au adunat, duminică, în parcul Primăriei Constanța, protestând față de proiectele de ordonanță de urgență din domeniul justiției.


xxx


Protestatarii afișează pancarte cu mesaje precum: "NU grațiere, DA școli și spitale", "STOP Corupției", "Corupția ucide".


De asemenea, aceștia scandează și sloganuri împotriva adoptării proiectelor de ordonanță privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale.


Protestele împotriva legii amnistiei și grațierii au avut loc în Constanța și în alte 22 de orașe ale țării.


Comentează știrea

oskan
30 ianuarie 2017
sa facem trotuarul

Se vede nivelul celor care au facut troruarul duminica ,in urmatoarea lozinca:nu gratiere,da scoli si spitale,, Logica ei este darimatoare.ce u or pune minba pe o carte oamenii astia. II mai vad si vecinii si isi schimba parerea despre ei.Protetati ca se darima Cazinoul,ca nu avem un teatru, o sala de sport, ca orasul espe in paragina. Lasati lucrurile care va depasesc pe mina specialistilor. Sa be ocupam de acest oras lasat in parasire. Pentru asta ar trebui iessit in strada.

Constantzean
30 ianuarie 2017
Alo, alo !

Manifestanti, numai batetzi câmpii cu lozinci diferite si diverse, care lozinci, nu au mimic in comun cu problemele care frāmântã pe constantzeni , acele lozinci au fost fabricate pentru Bucuresti si copiate de ong-rile constantzene-n grabā si fārã dragoste de locuitorii acestui oras, pentru cã ei, ong-stii reprezintã interesele neamtzului johanis kw si celor dinafara Romaniei ! Penalii : johanis kw, dan nicu, gorghiu alina, turcan raluca, ciolos dj....., afirmā ceva, care determinã separarea penalilor, unii de altzii, mai precis clarificā, limpezesc apele tulburi de pânā acum, adicā gasca politicā penalā de dreapta si ga¶ca politica penalā de stânga, adicā hotzii si penalii de dreapta, strigā hotzilor si penalilor de stânga,"HOTZILOOOR" ! Bine, cā oamenii de rând sārācitzi si obiditzi de pe urma multzimii : dārilor ,taxelor, impozitelor.... împovārātoare , au / am aflat, cine conduce România, o gascā de penali de dreapta si de stânga ! RUSINE, sa vā fie ! Noi, oamenii de bunā credintzā v-am votat si voi " sapte case ", facetzi si desfacetzi totul pentru ale voastre interese si de popor nici cā vā pasā, romanii sunt buni doar pentru : mintiguri, marsuri, rezolvarea intereselor voastre, familiilor voastre si celor care v-au asezat ca guvernanti in Romania, RUSINEEE, sa va fie ! Voi marilor penali de dreapta si de stânga, statzi acasā si " prostimea "/"carnea de tun ",in zilele de odihnā, merg la : mitinguri, manifestatii .... si dupā ce rezolvati problemele, spuneti cā tinerii, românii sunt : trântori, puturosi, lenesi, fārā o bunā educatzie...!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Social : CÂND SCOATEM CONSTANȚA DIN TRANȘEE?
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Social : Vreme geroasă, astăzi, la Constanța
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Social : A fost CUTREMUR. Vezi unde a fost
Pagina a fost generata in 0.9933 secunde