GALERIE FOTO / Marcajele rutiere de pe străzile Constanței, revopsite!

186

Articole de la același autor

Vizibilitatea marcajelor rutiere este vitală pentru asigurarea unor condiții de trafic propice. Drept pentru care, echipele SC Confort Urban SRL desfășoară, în această perioadă, numeroase lucrări de reabilitare a marcajelor rutiere. Lucrările s-au desfășurat noaptea, pentru ca traficul rutier să nu fie îngreunat. 


"Pentru o atenționare sporită în zonele cu risc, au fost instalate sisteme de presemnalizare din material termoplastic la sensurile giratorii și la trecerile de pietoni din stațiunea Mamaia. Totodată, bordurile situate la sensurile giratorii din oraș sunt marcate cu vopsea bicoloră", au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța. 


De asemenea, pe toate arterele din municipiu unde au fost efectuate asfaltări au fost retrasate trecerile de pietoni și marcajele longitudinale. De asemenea, în această perioadă au fost reabilitate marcajele transversale, de la trecerile de pietoni, în mai multe zone, printre care pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu aleea Pelicanului, strada Vârful cu Dor și strada Caraiman; pe șoseaua Mangaliei, în zona centrului comercial LIDL; pe bulevardul I.C. Brătianu, la secția de Poliție Rutieră, lângă Școala Gimnazială Nr. 31 din Constanța, în zona Cimitirului "Filimon Sârbu" și Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas; pe bulevardul 1 Mai Vechi; pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale Nr.23 "Constantin Brâncoveanu" Constanța, Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" Constanța și la intersecția cu strada Eduard Caudella; pe strada Izvor, la intersecția cu străzile Răzoarelor și Străjerului; pe strada Ion Roată; pe strada I.L. Caragiale.


De asemenea, au fost aplicate marcaje longitudinale pe bulevardul 1 Mai Vechi, pe strada Pajurei, pe strada Brizei, pe strada Eliberării, pe strada Aron Vodă, pe strada Sublocotenent Papadopol Petre, pe strada Nicolae Filimon, pe strada Parâng și în zona Gării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9486 secunde