GALERIE FOTO / Mizerie și aroganță la Adăpostul pentru câini de la Ovidiu. OPC-ul i-a amendat cu 10.000 de lei

637
2

Articole de la același autor

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a descins, astăzi, la Adăpostul pentru câini de la Ovidiu. Reprezentanții instituției nu au fost lăsați initial să intre în adăpost, pe motiv că este închis.

În interior, comisarii au găsit foarte multă mizerie și câini îndesați în cuști. "Am propus 10.000 de lei sancțiune pentru comportament incorect și nerespectarea programului de funcționare. Nu sunt respectate mai multe obligații, cum ar fi accesul, filmarea, informarea consumatorilor, etc. Nu poți fi și proprietate privată și adăpost public totodată", a declarat Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Comentează știrea

Ioan
5 octombrie 2017
TOTUSI

Va ca fotografiile nu arat caini jigariti, padocuri murdare ceea ce in mo obisnuit vezi la cele ce fac bani pe spatele patrupedelor... Oare programul si filmatul ajuta mai mult la bunastarea animalelor decat rezultat?/ Sau e pr. de imagine pt seful OPC-ului? Fotografiile prezentate sunt arata normal ...Nici cind duci un caine in pensiune nu ai conditii mai bune din ce vad... E nevoie de bani la buget si imagine pt viitorul candidat?

Elena
10 martie 2018
pt Ioan cel neinformat

Dl. Ioan, va invit sa faceti o vizita acestui adapost. Dupa, putem sa stam de vorba. Pana atunci sunteti un 0 barat care nu stie pe ce planeta traieste.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.841 secunde