Galerie FOTO. Prânz cu zece feluri de pizza Evo la tipografia "Cuget Liber"

834
7

Articole de la același autor

Tipografii de la "Cuget Liber" au avut parte, ieri, de o pauză de prânz mai specială. Au degustat zece feluri de pizza prezentate de Pizzeria Evo. Este vorba despre o campanie de sampling, inițiată de Evo Constanța pentru a-i familiariza pe constănțeni cu gusturi noi și pizze mai neobișnuite. 


"Pizzeria Evo oferă peste 40 de tipuri de pizza. Sunt cele clasice, deja binecunoscute, dar și adevărate nebunii gastronomice, mai puțin cunoscute, dar care sunt delicioase datorită combinațiilor de arome. Ingredientele sunt întotdeauna de cea mai bună calitate, pentru că vrem să oferim clienților noștri o pizza bună, pe principiul că, dacă tot plătești pe cineva să-ți facă o pizza, să fie mult mai bună decât cea pe care o poți face tu acasă", a explicat Vivian Toma, reprezentantul Evo. 


Tipografii au fost încântați să guste din toate sortimentele de pizza pre-zentate și s-au declarat plăcut sur-prinși mai ales de cea cu bucăți mari de ton, dar și de cea cu salam picant. 


În fiecare duminică, pizzeria îi invită pe micii bucătari în bucătăria Evo, să învețe cum să-și facă propria pizza. Micuții nu vor pleca înainte de a mânca tot ce au pregătit, timp în care părinții se pot plimba sau se pot delecta cu o cafea pe terasa Evo.


Comentează știrea

evo sanepid autorizatie???
27 mai 2014
...

sa nu cumva sa te taie vreo nevoie in timp ce servesti la evo pe lapusneanu ca te trimite alaturi in gang sa te usurezi caci ei nu au toaleta pt clienti!!!!!

Vivian Toma
27 mai 2014
Un atac murdar!

Buna ziua stimate domn, doamna .... Ce frumos ar fi fost daca cineva, ca dumneavoastra, care crede ca are ceva de spus, ceva pertinent si real, si-ar declara si identitatea. Nu de alta, dar asa poate fi credibil orice mesaj de care cineva uziteaza! Imi pare rau sa va informez ca Pizza EVO detine si punct sanitar pentru clienti. Altfel nici nu ar fi putut fi autorizata! Se pare ca nu sunteti la curent cu dezvoltarea acestei unitati (care a detinut punct sanitar de la bun inceput) fapt care ma face sa cred ca mesajul dumneavoastra nu are decat un singur rol, rau intentionat! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca anul trecut, toata locatia a beneficiat de modernizarea spatiului. Deci, mai intai informati-va (caci aveti atatea medii - cel putin virtuale - de prezentare a pizzariei), faceti o vizita si vedeti cu ochii dumneavoastra si, abia dupa aceea, aruncati cu noroi! Insa, nu inainte de a avea coloana vertebrala si morala cat sa spuneti si cine sunteti ca sa nu planeze dubii asupra "personalitatii" dumneavoastra!

Răspuns la: ...
Adăugat de : evo sanepid autorizatie???, 27 mai 2014
sa nu cumva sa te taie vreo nevoie in timp ce servesti la evo pe lapusneanu ca te trimite alaturi in gang sa te usurezi caci ei nu au toaleta pt...
constanteanul
27 mai 2014
pizza evo

Pizza e scumpa , ingredientele nu sunt ok , 3 buc de rucola si alte nimicuri , maninci mai mult coca goala , nu exista o corespondenta intre pret / calitate .

Vivian Toma
27 mai 2014
Alt atac murdar!

Draga "constantene". La fel ca si primul domn, desi as jura ca esti unul si acelasi, vorbesti fara sa fi informat corect! Crezi ce e nevoie sa spunem aici care sunt preturile celorlalti competitori, CA SA DEDUCI CA SUNT ZECI DE LOCURI IN CARE PRODUSUL ESTE MULT MAI SCUMP? Sa iti spun care pizzarie/pizzarii iti ofera QUATTRO FORMAGGI doar cu branzeturi romanesti fara a respecta reteta de baza in care principala aroma este data de branza cu mucegai (branza albastra)? Si, chiar daca au igrediente low cost, au pretul de vanzare mai mare decat acelasi tip de pizza din meniul EVO? Intra pe profilul de facebook si urmareste albumele cu degustarile facute de EVO in companiile din oras, sau cu actiunile cu copii si spune-mi: ce fel de pizze vezi acolo? Doar cu "coca goala" asa cum spui? Ma gandesc ca daca ai fi in domeniu, adica daca ai lucra intr-o pizzarie, nu ai putea spune nici in somn ca nu exista corespondenta intre pret si calitatea pizzelor EVO! Nu ti-ai permite pentru ca ai stii foarte bine ca ai mintii! Iar daca o afirmi aici, este o dovada a faptului ca ori lucrezi in domeniu si vrei doar sa discreditezi, ori nu lucrezi si vrei acelasi lucru neinformandu-te! In plus, asa cum spuneam si mai devreme, faptul ca toti sunteti "constanteanul", "inspectorul" si mai nu stiu eu cum, denota un singur lucru: ca cel care isi ascunde identitatea nu are ca scop decat sa faca rau!!! Afisati-va identitatea daca stiti ca aveti dreptate, tineti capul sus daca stiti ca aveti dreptate, aveti curajul sa spuneti lucrurile stiindu-se cine sunteti daca aveti dreptate! Pana atunci, "aprecierile" voastre sunt doar atacuri de neam prost ... Informati-va baieti, informati-va ... si apoi vorbiti! Chiar va invit, oricand doriti, la EVO sa vedem daca ceea ce afirmati este real sau nu, sa facem o comparatie intre produsele si preturile de pe piata! Promit ca rezultatul discutiilor - oricare ar fi el - va fi facut public, si aici si pe profilele de facebook, inclusiv cu fotografiile noastre si ale produselor pe care le testam si le analizam. Promit deasemenea, ca daca veniti si facem acest lucru, chiar daca se va dovedi ca aveti voi dreptate, va voi oferii pizze gratuite tot anul si voua si prietenilor vostri! Doar fiti barbati si aveti curajul unei analize doar pentru ADEVARUL pe care vad ca nu il indragiti.

Răspuns la: pizza evo
Adăugat de : constanteanul, 27 mai 2014
Pizza e scumpa , ingredientele nu sunt ok , 3 buc de rucola si alte nimicuri , maninci mai mult coca goala , nu exista o corespondenta intre...
...
18 septembrie 2014
...

Pizza de post este JALINICA! chiar le-am si spus, ei nu au auzit de ciuperci, masline, coca cu multa ceapa....( nu am dorit cascavalul de post)

Vivian Toma
2 martie 2015
Chiar, cine nu a auzit ...?

Cum spuneam, cine nu isi arata identitatea, poate sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta fara sa il doara capul! Si nu stiu cine poate sa ii ofere credibilitate! Daca "ati fi spus" cuiva din pizzarie ceea ce ati afirmat mai sus, v-ar fi spus -cu meniul in fata- ca Pizza de Post, de 7 ani incoace, contine si ciuperci, si masline, si ardei gras, si ceapa si rosii .. Deci despre ce vorbim? Vorbim poate de branza vegetala (TOFU) pe care pizza noastra o contine ca ingredient si care, da, poate sa nu fie pe gustul unora! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa o comandati, ca doar aveti atatea alternative! Nu punem cascaval vegetal, asa cum fac altii, produs care e cu cateva trepete mai jos din punct de vedere al calitatii decat branza TOFU! Deci, inainte de a face afirmatii infantile, rog informati-va mai bine, cautati sa spuneti lucruri pentru care nu vi se pot aduce dovezi care sa va demonteze afirmatiile, si nu uitati ca nimeni nu va obliga sa mancati TOFU! Puteti cere eliminarea acestui ingredient de pe pizza sau, la fel de bine, puteti solicita pizza ORTOLANA fara mozzarella, pizza care are mult mai multe ingrediente vegetale si care va poate fi pe plac! Sau poate atunci o sa criticati dovlecelul din ea, sau poate broccoli, sau poate nu ati auzit de acestea ... sau poate ... Chiar astept sa vad ce ineptii mai puteti debita! Succes!

Răspuns la: ...
Adăugat de : ..., 18 septembrie 2014
Pizza de post este JALINICA! chiar le-am si spus, ei nu au auzit de ciuperci, masline, coca cu multa ceapa....( nu am dorit cascavalul de post)
Vivian Toma
2 martie 2015
Si tot asteptand ...

Din luna mai 2014 si pana in luna martie 2015 (cand scriu din nou) am tot sperat ca dl "constanteanul" sau dl "inspectorul" vor avea barbatie suficienta cat sa se prezinte face to face la o analiza a produselor noastre. Stau si ma gandesc, daca stiau ca au dreptate, cine ar fi ratat ocazia sa aiba pizza moca un an de zile si pentru ei si pentru prietenii lor???? Dar cum spuneam, cand arunci o minciuna care are un scop - stiti voi care - ......

Răspuns la: Alt atac murdar!
Adăugat de : Vivian Toma, 27 mai 2014
Draga "constantene". La fel ca si primul domn, desi as jura ca esti unul si acelasi, vorbesti fara sa fi informat corect! Crezi ce e nevoie sa spunem...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5134 secunde