GALERIE FOTO. RUPERE DE NORI LA CONSTANȚA!

2252
1

Articole de la același autor

A plouat puternic, în această dimineață, la Constanța. O perdea de nori negri a acoperit cerul deasupra municipiului Constanța încă după ora 8, iar ploaia slabă a fost înlocuită, rapid, de averse intense.


Meteorologii au emis mai multe coduri galbene și unul portocaliu, valabile pentru regiunea de sud est a țării, inclusiv pentru Constanța. Din fericire, acestea au expirat. Cerul s-a mai degajat între timp.


Comentează știrea

Ben
6 octombrie 2015
cautam colaboratori

STIFORP e o companie care se ocupa cu vânzarea de produse digitale și face acest lucru numai in randul persoanelor care sunt invitate de cineva care este deja un membru. După ce te inscri ca membru activ poti invita prietenii, si colegi să se alăture și vei primi 25 $ pentru fiecare persoană în mod direct. Dacă nu doriți sa va implicati nu există nici o problemă la fel înregistrați-vă ca un membru activ și așteptați colegi dvs. sa completeze locurile din rețea. Acesta este cu siguranta o matrice fortata de 2X14, ceea ce înseamnă că, odată finalizat, ve-ti câștiga 2047 $ pe luna, fara sa inscrie-ti vreo persoană. Dacă reusiti sa inscrieti cel putin 2 persoane câștigurile lunare vor ajunge de pana la 8,191.5 $. Afacerea este foarte svilupata în Statele Unite ale Americii, Spania, Franța, iar acum, de asemenea, în Romania ceea ce înseamnă că va avea o rapida crestere ca și în alte țări. Pentru a ajunge pe site-ul oficial trebuie să faceți clic pe acest link http://benn73.STIFORPIT.com unde puteți vedea cât de mulți oameni se alăture în fiecare zi și în cazul în care va blocati poziția,astfel încât oricine care se alatura mai sus după ce ați adus din upline dvs., ei vor ajuta la completarea locurilor.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5979 secunde